HAMBA ABADI ;)

Sunday, May 30, 2010

cinta kamu kucing!




oh kucing-kucing ku, mama sgt merindui koh! hahaha :DD

ok, ini anak kucing baru je lahir, bila huh? hmmm , ta berapa ingat lh, ta silap 20hb mei cam tuhh lah kot.

aku bagi nama cupa cupi. bhaha, best en, cupa yg jantan, cupi yg betina, yesyess ! sgt menarik kan, aku tau, aku pndai bg nama,kahkah .

currently aku skng kt jb, so ta leh lh na pegang-pegang slalu ini kucing . sblom gerak jb dlu, aku dh peluk cium puas-puas dh kucing nih, haih .

aku kalo pegang anak kucing nih, kne tgu line clear dlu. bkn hape, tgu mak kucing nih bla jln-jln cari makan br aku leh pgg. kang mak dy mrh , dy mrh cmnih haaa,


'haaaaaarrrrhrhhhhhhhh!'

'haaaaaarrrrhrhhhhhhhh!'

ha, mcm itu lh . take note, jgn cari dlm kamus pkataan ini 'haaaaaarrrrhrhhhhhhhh!', sbb mmg takkan jumpa smpi mampos. sbb hape, itu hanyalh seakan-akan bunyian yg dibuat oleh mak kucing itu . oki? ;DDD

tapi aku pelik juga mula-mula, kenapa dy lahirkan 2ekor je? bkn slalu 4-5 ke, ta syok ah 2jea, aku ta puas BULI derang .

huhuhu !

nt kang balik kl dah besar dh, dh bole lari kejar-kejar kot cupa cupi nih, hmmm, time tuh ta best na pgg dh, kang derang lari-lari, aku lak semput kejar-kejar. haih

oh ha, rituh masa na berambus ke jb cupa cupi nih baru buka mata . ta sempat na tgkp gmbr derng buka mata, gmba yg ditampal disni masa ttup mata lg, rugi-rugi. tkpelh, tade rezeki. bhaha

k lh, ngntok . skng dh kol 2pagi, so na titon . tatatititutu


1 comment:

ana farhana said...

comey2!!!ak suke anak kucing ;)
hye cupa..hahahh..gatai nk yg jantan jer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails