HAMBA ABADI ;)

Friday, June 11, 2010

oh dean's list

ok, seperti yg dijanji kan, aku hanya memaklumkan keputusan exm final aku melalui blog, so ini lh hasilnya,hahaha :DD




p/s:sila klik pd gambar utk melihat dgn skala yg lebih besar ;)


ok, dh puas hati? ye saya sgt berpuas hati dgn results saya sem nih :D
so my hope is to make sure i maintain dis kind of result, insya Allah, amin amin .

2more sem to go, and my dream will come true

ANC ! anugerah naib canselor!

ya Allah, ko permudahkan segala urusan aku .

oh tak lupa kpd kwn-kwn yg byk membantu. especially my bel members, kalo tak aku ta dpt A doh ! aidil,suliati,alin & ila , muaaahmuahhh! ehe .

rakan2 yg selalu bantu far , bg tgk jwpn semo masa bt latihan,so secara automatik aku dpt mahirkan dlm far juga, :DD ana,zirah,amni,mizah,wani,a'an,wani klang,atikah,fakhrul .

roomate ku alia zafira yg ta pnah bising sbb bilik kiterang bersepah dgn kertas akaun-akaun spnjg final tuh ,heh . and of course my classmates ! syg korang :)) .

my lectures; pn suryani,sir noruddin,cik nik suriati,cik norhayati,and pn zarina . not to forget my other lectures utk sem-sem yg lepas :)

and a big big hug hug hug to my family! thnks ibu ayh sbb bg support yg tersgt-sgt. especially bab kewangan , hahaha ;DD

and my bushuk cicakodeng, " awak selalu fhm saya and temankan saya study mlm-mlm buta tuh, terima kasih eh wak , muaaaaah !;D "

kpd kwn-kwn ku yg telah berjaya, TAHNIAH diucapkan , mok kita harumkan nama uitm especially uitm perak! yeaaaahhh , dats the spirit .

kpd rakan-rakan yg kurang berjaya, jgn putus harapan , hidup ini umpama roda, ada naik ada turun ,truskan perjuangan anda, insya Allah anda sekalian akan menjumpai kejayaan itu ,byk2 kan berdoa,kerana Allah itu maha adil . oki?




7 comments:

Qaledo said...

Congrats ILI! Tak sangka dapat 4.0 sama dgn ILA, MAINTAIN OKAY ILI :)) proud gila dgn korang! Twin yg sangat berjaya! Sorry takdapat bg bunga kat ila and ili MAD akan datang :( , hehe. Bye :) All the best 2 SEMESTER

iela SFN said...

ahha , dye meniru aku tu khaled ! :P

tapew2 , x de la nk jeles2 lg kn ili ? ahakz !

LC猫 Liyana said...

congrats! :)

sieliybombastik said...

hahaha, thnks khaled, thanks liyana :D

aiSyah said...

ila n ili..
tahniah 0k..
k0rg mmg superb~
wee :))

Cik Ekin said...

congrats ya..
keep up the good work (:

sieliybombastik said...

arghh, terharu ;D ,thnks for drop by

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails