HAMBA ABADI ;)

Wednesday, May 26, 2010

Tak tau nak kata apa


hhmmm, ntah. tak tau nak kata apa.

hari tuh tokmak(nenek) saya call, dia kata

tokmak: "awak tak kua?"

sbb aku baru gtau dia yang jap lagi ila nak dating ngn pakwe dia .

aku: " pakwe saya takde keta lah, lesen pon takde, nak kua mcm mana" .

tokmak: " lah, nape awak tak pilih pakwe yang handal & hebat-hebat?"

aku : " hahaha, takpelah tokmak, kang kalo ada keta, ari-ari kua, pokai lh duit"

dlm hati , aku pon takde lesen lg, so fair lh pkwe awek takde lesen , heh .

Perbualan hari ini ,

ibu : "asal eli ta ikut ila kua p OU?"

aku : "apiz takde duit lh"

ibu: "lol, miskinnya pakwe ko li, takkan takde duit langsung? kalo mcm tuh eli je ah blanja dia"

aku : "apiz ckp dia tanak, nanti malu dpn kuden awek belanja pakwe"

ibu : " lawak je lh pakwe ko nih li"

heh, nak buat mcm mana , pkwe saya ego dia kuat skit :P

so conclusion nya kat sini ,

even pakwe saya tuh miskin ke takde lesen & keta ke, takpe lh, sbb
"SAYA DAH PILIH DIA AND TERIMA DIA SEADANYA" ,
kena lah tanggung risiko en, even gaduh besar mana pon
semata-mata psl mslh kewangan awak nih,


SAYA TETAP SAYANG AWAK CICAKODENG! faham tak? :P




4 comments:

iela SFN said...

ahha , ye la cik ili oiii :)

Cik Ekin said...

psgn yg memahami..bgus2..here wanna share diz quote wit u " u come to love not finding the perfect person,but seeing the imperfect person perfectly..rite (:

eli said...

hahaha, thnx ekin .i did saw that qoutes b4, mne tah . fb kot,heh

Miwa Mohamad said...

ibu memang rilek !! hahaha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails