HAMBA ABADI ;)

Sunday, June 13, 2010

OMG ! i've been tagged lol

Super Duper Dupieeeee!!!

actually, aku ta phm menda tag-tag nih,1st time baca kat blog izati daud psl menda nih,but then, get blur-blur lh, WTH is this stuff lol?

tiba-tiba nama aku terkeluar kat list name si tag question mira , ok, do i have to copy that silly questions tuh? hahahha, thats my assumptions about this tag-tag nih, ok, lets begin beb ! ;D

Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?


aku hot? bhaha, sumtimes i do, sumtimes i dont :P


Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.


Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.


aduh! jgn tny pasal cerita-cerita ni,kang aku cerita meleret-leret,HAHA! i donnoe, it just makes me feel warm everytime i look at it, HIJAUUU jer, aman kan? :D i've been used dis wallpaper about 3months kot, stat last sem lh, excited gila dwld mcm2 wallpaper sbb br pkai windows 7, then terpana dkt wallpaper nih, jd lh default wallpaper, gtuhlah ctenya ;))


Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?

hhmmm, lets remember back, ta silap masa 11/06/2010 ! hahaha, detail oki?

Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.

A.P.I - PELITA . dis song sgt sedaaapp lol! 1st time dgr dah buat aku na ngikut-ngikut nyanyi.its like an inspiration song dude !;DD


Takkan ku menyerah kalah
walau mimpi ku musnah
harapan ku hancur
sayapku patah
kan ku pancarkan cahaya
seperti pelita ke serata dunia
yang gelap gelita
sehingga hembusan nafas
yang terakhir


Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

dgr lagu,msg with my abang, men petville, usha blog org


Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?


eli,kembar,akak,suraya,suhaili,sayang,ayang,baby ;DD


Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.


mohammad hafizuddin b zaharin (dy tade blog, hrpn na tgk lh, =.=)
syed khaled

niki_ekin90

ana karbana
khuzairi sudari
liyana
fazren
nurul amalina



Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?


my closest fren, my hubby,my adorable teddy,my everything ;) , ilysm <3


Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5


kucai-kun! aku syg koh ~ hahaha . belaja leklok doh, jgn byk main!babab nt ;p


Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?


i've no idea, go ask her by urself ;p


Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?


single rasanya ;D

tp kadang-kadang dgn si syafiq tuh, aku pon blur lh


Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6


liyana kecik, mkn byk2, so that no one could call u KECIK anymore, including me ! HOHO


Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.


kata-kata cinta??!! omg! hmmmm, qaledo, I LOVE YOU ! HAHA!
dont get me wrong oki? :P


Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

yap, those people are girls and my ex roomate during teknik dulu ;D


Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.



She's Miwa Mohammad . kawan aku yg paling byk ckp,byk gelak,byk gossip ;) . we've been fren since hhmmm, bila wehh? i cant recall. HAHA! and kalo putus cinta, dia mesti emo semacam :P


Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.


seronok juga, sbb 1st time bt menda nih, kalo slh jgn tegur oki, buat nohei jer,HUHU!

Plus br bgn pagi lh,then strait bt post nih, kalo silap typing er salah ckp, minta MAAAAAP byk-byk ;)


Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal?


razman? do i know him? ta pena ada dlm senarai list fren aku pon.biar aku buka phone book jap, KAHKAH


Soalan ke-duapuluh : gay or less?


im totally straight babyyyyy ! ;))



credit to miwa sengal , for the tag . ko ingat aku siaaaal ! terharu gila babeng,rasa cam na guling-guling skng nih HAHAHA :D yg tak tertag, jgn kecik hati, kalo minat, u can do it also nyaaahhh ! ;)
LOVE regards ; eli





2 comments:

Qaledo said...

hahaha love you terus? haha. lawak la korang kembar ni. seronok main main tag ni kann! HAHAHAHA, ila pon letak aku no2, thanks laa korang :) hahaha. terharuuuuu!

ana farhana said...

asl sume suke khaled ni?bnci kot..hahhah..ak dan syafiq tue mmg ade pape just tk leh nk xpose cam org laen ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails